Του BO Ente Co., που περιορίζεται βιομηχανική

Guangzhou Boente Technology κοβάλτιο Ltd

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ακουστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα
Όλα τα Προϊόντα
καλής ποιότητας Ανελκυστήρας οργάνων ελέγχου LCD για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ανελκυστήρας οργάνων ελέγχου LCD για τις πωλήσεις
Πολύ ικανοποιημένος! Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, την συμπαθώ!

—— Σημάδι Lyndon Hayward

Έπαρχος! Εργασία πολύ σιωπηλή! Το προϊόν που εγκρίνεται από την κυβέρνηση.

—— Sascha Kurtenbach

Η ποιότητα του προβολέα τοποθετεί είναι πολύ υψηλή! Θα διατάξω περισσότερων!

—— Khaled Swidan

Είμαι Online Chat Now

Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

1 2 3 4 5
Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd) Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BNT
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 700000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Φεβρουάριο του 2009, η επιχείρηση που ενσωματώνεται στο Χονγκ Κονγκ, ειδικευμένη στην οπτικοακουστικές ανάπτυξη προϊόντος και τις πωλήσεις εξοπλισμού. Μετά από έξι μήνες, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί γρήγορα, και τμήματα παραγωγής οργάνωσης, κυρίως αρμόδια για την παραγωγή της κρεμάστρας προβολέων, οθόνη προβολής, η ηλεκτρική κρεμάστρα προβολέων.

Τον Οκτώβριο του 2009, τα υποκαταστήματα οργάνωσης επιχείρησης σε Guangzhou, που ονομάζονται Guangzhou Boente που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ, και μεταφέρουν την παραγωγή, τις πωλήσεις και το τμήμα Ε&Α στον κλάδο Guangzhou.

Τον Ιανουάριο του 2010, το εργοστάσιο που εισήχθη προώθησε τον αυτόματο αερολιμένα σφράγισης, για να επιτύχει χωρίς λάθη και τη σφράγιση, παρέχοντας την ποιότητα σταθερότητας της παραγωγής.

Τον Αύγουστο του 2010, το τμήμα παραγωγής εργοστασίων έχει αναπτυχθεί και ολοκληρωμένος όλα τα προϊόντα το λειαντικό, συμπεριλαμβανομένου του διαφορετικού μεγέθους του ανώτατου ορίου προβολέων τοποθετεί τον τετραγωνικό και στρογγυλό πόλο, τη διαφορετικά αναλογία και τα μεγέθη της χειρωνακτικής self-locking οθόνης, της ηλεκτρικής οθόνης προβολής και της οθόνης τρίποδων, του διαφορετικών μήκους ταξιδιού και του βάρους υποστήριξης μηχανοποιημένου του προβολέας ανελκυστήρα.

Τον Οκτώβριο του 2012, το εργοστάσιο άνοιξε άλλες δύο γραμμές παραγωγής, παραγωγή των ανελκυστήρων οργάνων ελέγχου LCD, των ανελκυστήρων TV, του ανελκυστήρα μικροφώνων και του ανυψωτή προβολέων. Μια άλλη γραμμή παραγωγής παράγει κυρίως το κρυμμένο προϊόν σειράς υποδοχών, όπως την υποδοχή υπολογιστών γραφείου, τη λαϊκή επάνω υποδοχή, κτύπημα επάνω στο βούλωμα δύναμης, tabletop βούλωμα δύναμης, cubby, περιστρεφόμενη υποδοχή δύναμης καλωδίων, κρυμμένο πίνακας πιάτο υποδοχών και υποδοχών τοίχων.

μια υποδοχή υπολογιστών γραφείου, αντλώντας κιβώτιο

Το Δεκέμβριο του 2010, η ομάδα πωλήσεων κλάδων Guangzhou για να αναδιαρρυθμίσει, χωρισμένος στην ομάδα δύο πώλησης. Κινεζική ομάδα κυρίως αρμόδια για την κινεζική τοπική αγορά, ακουστική τηλεοπτική συνέχεια προγράμματος. Και άλλη ομάδα εξωτερικού εμπορίου πρώτιστα αρμόδια για την παγκόσμια αγορά.

Τον Απρίλιο του 2011, κάτω από τις προσπάθειες της έρευνας προϊόντων και της ανάπτυξης σχεδίου, προωθήσαμε τα προϊόντα μιας προβολέων τοίχων υποστηριγμάτων σειράς, η επαγγελματική εργασία ρίχνει για συντομία τους προβολείς. Ο κοντός ρίχνει τον τοίχο προβολέων τοποθετεί πωλεί πολύ καλό.

Το Νοέμβριο του 2011, η παραγωγή της εισαγωγής των αυτόματων ψεκάζοντας μηχανημάτων και αυτόματα μηχανήματα χρωμάτων, όλα τα μέρη του προϊόντος για να επιτύχει την αυτόματη ζωγραφική ψεκασμού χρώματος, αυτόματο υψηλής θερμοκρασίας ψήσιμο. Το χρώμα προϊόντων και το χρώμα υψηλά σχολιάζουν, γρατσουνιά-ανθεκτικός, υψηλός - ποιότητα σε έναν υψηλότερου επιπέδου.

Το Φεβρουάριο του 2012, το τμήμα προγράμματός μας κερδίζει τη νότια εταιρία πλέγματος δύναμης του προγράμματος συστημάτων διασκέψεων Guangzhou, που πωλείται και εγκατεστημένη συνολικά 200 ανελκυστήρα οργάνων ελέγχου συνόλων 19inch LCD. Το πρόγραμμα είναι πολύ επιτυχές, οι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Τον Ιούνιο του 2012, η ομάδα εξωτερικού εμπορίου μας άνοιξε τη ρωσική αγορά επιτυχώς, υπέγραψε τη σύμβαση συνεργασίας με το μεγαλύτερο προμηθευτή στις ρωσικές τοπικές ακουστικές τηλεοπτικές αγορές. Η παροχή του προβολέα τοποθετεί και της οθόνης προβολέων μηνιαία.

Το Μάιο του 2013, το τμήμα εξωτερικού εμπορίου έλαβε τη διαταγή για τα επί παραγγελία στοιχεία από το μεγαλύτερο τοπικό προμηθευτή επίπλων στη Σαουδική Αραβία, που προσαρμόζει το μηχανοποιημένο LCD ανελκυστήρα 19 ίντσας με το μικρόφωνο συστημάτων διασκέψεων, που δίνει τους στα κυβερνητικά προγράμματα της Σαουδικής Αραβίας. Υπάρχουν 180 μονάδες ανελκυστήρες οργάνων ελέγχου LCD που στέλνονται στο Ριάντ. Σε πρόσθετο, προϊόν που παρέχει την εξεταστική πιστοποίηση SASO κάτω από την απαίτηση.

Το Νοέμβριο του 2013, το τμήμα μας έρευνας προϊόντων και ανάπτυξης επιλύει έναν άλλο νέο έξυπνο ανυψωτικό μηχανισμό. Είναι ultra-thin όργανο ελέγχου LCD που ενσωματώνεται με στο σύστημα οθόνης FHD.

Στοιχεία επικοινωνίας
Bo Ente Industrial Co., Limited (Guangzhou Boente Technology Co Ltd)

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ivy Lee

Τηλ.:: 86-20-36395660

Φαξ: 86-20-29151505

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Το LCD μηχανοποίησε τον ανελκυστήρα

Διευθετήσιμος μηχανοποιημένος LCD ανελκυστήρας υπολογιστών γραφείου γραφείων για το ακουστικό σύστημα τηλεδιάσκεψης

Η συνεδρίαση LCD του χάλυβα άνθρακα μηχανοποίησε το μηχανισμό ανελκυστήρων για το όργανο ελέγχου 19 - 22 ίντσας

Η οθόνη υπολογιστή LCD μηχανοποίησε τον ανελκυστήρα με 15 βαθμό ανατρέπει τη γωνία

Ο εμπορικός πίνακας συνεδρίασης μηχανοποίησε το λαϊκό επάνω ανελκυστήρα για την οθόνη 19 - 24 ίντσας LCD

υποδοχές δύναμης υπολογιστών γραφείου

Ασημένιες επιτραπέζιες λαϊκές επάνω έξοδοι διασκέψεων κραμάτων αργιλίου με 2 USB, δίκτυο 2

Καθολικός τυποποιημένος HDMI σκάει επάνω το κράμα αργιλίου υποδοχών δύναμης 150*120*135mm

Το λαϊκό επάνω κιβώτιο υποδοχών υπολογιστών γραφείου με το φορτιστή USB, σκάει επάνω το αμερικανικό τυποποιημένο βούλωμα

Κράμα αργιλίου υποδοχών δύναμης υπολογιστών γραφείου διασκέψεων γραφείων που βουρτσίζεται με το δίκτυο

Λαϊκές επάνω υποδοχές γραφείων

λαϊκό επάνω βούλωμα δύναμης υπολογιστών γραφείου γραφείων 0.7cm με την έξοδο VGA/RJ45/δύναμης

Άσπρες τετραγωνικές λαϊκές επάνω υποδοχές γραφείων με τη γαλλική γαλβανισμένη επιτροπή εξόδου δύναμης 3

220V τετραγωνικό κράμα ψευδάργυρου βουλωμάτων δύναμης υπολογιστών γραφείου λαϊκό επάνω για τον ανεφοδιασμό υπολογιστών

Ασημένια πνευματική υποδοχή λαϊκό επάνω 265*130*65 χιλ. επιτραπέζιας τυποποιημένη δύναμης συνεδρίασης

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Το LCD μηχανοποίησε τον ανελκυστήρα προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 lcdmotorizedlift.com. All Rights Reserved. Developed by ECER